Skip to content
Play Video

Inbjudan till ett frukostmöte 27/2

”Vinnande kultur i näringsliv och idrott”

Vad är det som gör att vissa lag, företag och individer lyckas oftare och bättre än andra? Välkommen till ett spännande frukostmöte där vi djupdyker i hur man skapar framgång i både idrott och näringsliv och skapar förutsättningar för att skapa högpresterande team.Moderator för dagen är Peter Wallin som bl.a. har varit General Manager Tre Kronor, hockeyspelare New York Rangers och Djurgården, och idag grundare av Beta Team Performance.

På scenen har vi bl.a. William Siverholm, som nu senast vann Porsche Sprint Challenge för andra året i rad endast 18 år gammal, och Barbro Sundberg som har coachat William i mental styrka sedan 13 års-åldern. Men det kommer dyka upp fler spännande profiler under förmiddagen…

På scen

Peter WallinFd. hockeyproffs

William SiverholmRacerförare

Barbro SundbergMental tränare

Vi kommer titta på vilka faktorer som är lika och vad som skiljer gällande de mest framgångsrika idrottslagen och företagen i Sverige genom BPI, Business Performance Index. Dessutom kommer alla deltagare aktiveras i olika frågeställningar och utmaningar vid sina bord. Perfekt att ta med sig nya lärdomar och knyta nya kontakter.

Efter frukostmötet kommer det finnas racingsimulatorer från Racemore att pröva och vägledas av William för den som vill. Kan man bli bättre av att coachas av ett proffs? 

Vi håller till i ett av Göteborgs senaste och hetaste landmärken, Jacy’z Hotel & Resort.

Välkommen till en spännande förmiddag kring prestationer i Världsklass.

Tid och plats

DatumTisdagen 27 februariTidFrukost 08:00-08:30Program 08:30-10:30Mingel & racing från 10:30PlatsJacy’z Hotel & Resort,Drakegatan 10, 412 50 Göteborg 
https://maps.app.goo.gl/f8dXSDmsVmLzELRk7 

Seminariet är ett samarbete mellan