Malin Myrin ansluter till BETAs team av processcoacher. Hon har en bred erfarenhet av ledaruppdrag på olika nivåer, främst inom Länsförsäkringar, Wasa Kredit, senast som interim enhetschef inom Svenska Röda Korset. Malin är diplomerad coach.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att Malin vill hänga på vår tillväxtresa, säger Jerker Norström, VD. I henne får vi ytterligare en stark resurs att både bidra till BETAs egen resa, men framför allt till våra kunders utveckling för att nå sina mål, inte minst med kombinationen av erfarenhet från företagsledning och processcoach.

BETA Team Performance hjälper företag att frigöra medarbetarnas fulla potential och därmed bli mer lönsamma och framgångsrika. Med erfarenheter från näringslivet, den breda idrottsrörelsen och den prestationsorienterade elitidrotten skapar vi en stark Vinnarkultur som hjälper företagen att nå sina mål.

– Jag har haft förmånen att vara kund hos BETA och min upplevelse är att BETA genom de verktyg som används och liknelsen med idrotten gör att vi tillsammans lättare hittar dialogen, arbetsglädjen och vägen framåt, säger Malin Det känns fantastiskt spännande och kul att nu även få vara en del av laget!

– Idrotten har alltid funnits med på ett eller annat sätt. Idag är det mest löpning, utöver gemensamma idrottsaktiviteter med familjen, men har historiskt även sysslat med fotboll, gymnastik, dans och segling, avslutar Malin.

Recommended Posts