BETA Team Performance får ny VD – från mat till människor

 i Jobb, Nyheter

Jerker Norström tillträder som ny VD på managementföretaget BETA Team Performance. Jerker har de 30 senaste åren haft ledande befattningar inom dagligvaruhandeln på företag som ICA, Di Luca & Di Luca (Zeta) och Svegro, men byter nu mat mot människor.

– Jag har alltid i mina roller trott på och jobbat med att bygga framgångsrika team med engagerade medarbetare, så det här steget är ganska naturligt samtidigt som det är en helt ny bransch för mig, säger Jerker. Jag har själv jobbat med Beta i mina två senaste roller som VD och har uppskattat det snabba, enkla och tydliga resultatet man får med mätningen Beta Performance Index, så jag har redan lite koll på en del av våra produkter.

BETA Team Performance hjälper företag att frigöra medarbetarnas fulla potential och därmed bli mer lönsamma och framgångsrika. Med erfarenheter från näringslivet, den breda idrottsrörelsen och den prestationsorienterade elitidrotten förvandlar vi anställda till engagerade medarbetare.

– Det känns fantastiskt spännande och inspirerande att få en ny Headcoach på BETA säger Peter Wallin, grundare och ägare till Beta. Vi har under de senaste åren jobbat hårt med att förenkla och förtydliga våra mätningar och implementationer med mycket gott resultat och feedback från våra kunder. Nu är det dags för nästa steg och det handlar bl.a. om att med hjälp av ny teknik och digitalisering skapa ännu bättre verktyg för att utveckla nya generationer av organisationsformer och medarbetare. Det handlar också om att jobba närmare våra kunder, att kunna bli deras PT i vardagen när de själva inte har resurser eller tid. Därför känns det extra bra att Jerker kliver in som VD som har en stor erfarenhet av att leda i förändring och utveckling.

– Jag ser verkligen fram emot att ta över stafettpinnen då vi ser en ökad efterfrågan från många företag som inser vikten och effekten av att skapa en stark vinnarkultur i sin organisation. Vi kommer dessutom ha många spännande lanseringar under hösten, avslutar Jerker.

För mer information kontakta:

Peter Wallin, ägare 070-5121302, peter@beta.se

Jerker Norström, VD 070-5811784, jerker@beta.se

Nya inlägg
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt