BETA Team Performance och Howspace i samarbete

 i Nyheter, Okategoriserade, Samarbeten

Managementföretaget BETA Team Performance har skrivit avtal med Howspace för att använda deras digitala plattform för att underlätta utveckling i vardagen.

– Vi kommer använda den i vårt arbete med att skapa Vinnarkultur hos våra kunder. Vi har under många år utvecklat mätmetoder och arbetssätt för att framgångsrikt skapa eller utveckla just den företagskultur som leder våra kunder mot sina mål. I takt med att organisationsformer, arbetsplatser och kravställande från medarbetare förändras, ser vi stora möjligheter att fortsatt ligga i framkant med vårt arbete genom att använda ny digital teknik, säger VD Jerker Norström.

– Howspace gör det möjligt att skapa dialog, delaktighet och samarbete på ett strukturerat sätt, i små och stora sammanhang, oberoende av tid och plats. Vi ser fram emot vårt samarbete med BETA Team Performance där vi förenas i grundsynen att digitala verktyg för organisationsutveckling ska utgå mänskliga behov, säger Daniel Monthan, VD för Howspace Sverige.

– Med den nya tekniken får vi möjlighet att nå ut i exempelvis organisationer med många arbetsplatser, exempelvis detaljhandeln med hundratals butiker på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vi är övertygade om att möjligheten att kombinera den digitala världen med den traditionella ”IRL” kommer att göra resultatet och effekten än bättre. Vi blir en PT inom Vinnarkultur, avslutar Jerker.

BETA Team Performance hjälper företag att frigöra medarbetarnas fulla potential och därmed bli mer lönsamma och framgångsrika. Med erfarenheter från näringslivet, den breda idrottsrörelsen och den prestationsorienterade elitidrotten förvandlar vi anställda till engagerade medarbetare.

Nya inlägg
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt

Jerker Nordström, VD BETA