Linn Grimlund ansluter till BETAs säljteam. Hon kommer senast från Tingent, där hon som försäljnings- och marknadschef har varit med och drivit upp bolaget från start till 290 Mkr. Linn har arbetat med försäljning och ledarskap inom olika typer av organisationer och branscher de senaste 13 åren, däribland Academic Work och Telenor.

– Jag är helt övertygad om att det arbete som investeras i företagets kultur, värderingar och utveckling av det egna ledarskapet avspeglar sig rakt av på företagets resultat. Det känns så otroligt kul att få ansluta till ett bolag som lever fullt ut efter denna devis, där fokus i allt man gör handlar om att utveckla ledarskapet och att bidra till att skapa fler vinnarkulturer. Beta har en väl beprövad produkt som har utvecklats och förfinats under många år, och till det ett väldigt imponerande nätverk av riktigt tunga profiler. Det ska bli så otroligt kul att hjälpa till så att fler företag får chansen att ta del av detta!

– Vi är oerhört glada och stolta över att Linn valt att kliva på BETA och den tillväxtresa vi precis har påbörjat, säger Jerker Norström, VD. En av framgångsfaktorerna för det är naturligtvis att vi kan utveckla vår egen försäljning, och där kommer Linn att kunna bidra med sin gedigna erfarenhet och 100-procentiga säljfokus. Att hon precis varit med och bidragit till en stark tillväxtresa med Tingent kommer självklart att vara värdefullt för oss.

BETA Team Performance hjälper företag att frigöra medarbetarnas fulla potential och därmed bli mer lönsamma och framgångsrika. Med erfarenheter från näringslivet, den breda idrottsrörelsen och den prestationsorienterade elitidrotten skapar vi en stark Vinnarkultur som hjälper företagen att nå sina mål.

Recommended Posts