Brev från grundaren: BETA 30 år!

 i Nyheter

Kan man tänka sig, BETA fyller 30!!!

Efter många år på hockeyrinken, påbörjades i november 1986 en spännande resa som egenföretagare. Allt har inte varit spikrakt, utan motgångar har varvats med segrar. Resan från sportens värld till entreprenör har inte varit helt enkel. Största lärdomarna kommer från misstag och idrotten har lärt mig att misstag inte alltid är till ondo.

Tänk så många fantastiska kunder som har varit med på denna resa. Min första kund var Solvalla som fick möta en energifull säljare med ”stora säljväskan”. Undrar hur många säljmöten jag varit på och hur många kunder som har varit med så här långt? Vilket fantastiskt förtroende BETA har fått av alla kunder genom åren.

Sedan vill jag uppmärksamma alla medarbetare som har varit med och gjort resan möjlig. Grymt mycket lojalitet och engagemang genom åren.

Fredag den 11 november firar vi på vår nya hemmaplan i Sundbyberg. Idag befinner sig BETA i en spännande fas där Performance Management är huvudtemat. Framtiden handlar om att hjälpa företag att frigöra lagets potential för ökat engagemang och lönsamhet. Grunden till detta är BETA Performance Index som vi lanserade i januari 2014.

BETAS målbild är att vara en internationell spelare, jag längtar tillbaka till New York och vi ser fram emot vår första kund på Manhattan 🙂

Hälsningar
Peter Wallin

Nya inlägg
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt
ClearOnLedningsgruppen