Lunchseminarium 10 februari

Bengt

Hur mycket av teamets potential får ni ut?

– Öka er prestation och lönsamhet!

Med ett väl fungerande lagspel kan er lönsamhet öka med upp till 20%. Vi på BETA vill gärna träffa dig på vår lunchaktivitet den 10 februari (riktad mot VD/chefer). Vi kommer att presentera vår process (BPI Performance Management) för att frigöra organisationers potential. Medarbetarna är vår största tillgång och investering, men frågan är hur mycket av potentialen som är frigjord och var begränsningarna finns? Detta är tydligt kopplat till företagets lönsamhet som bl.a. Gallup presenterar i sina studier.

Kom och träffa Bengt Baron som 2011 blev delägare på BETA och som i sin roll som VD alltid haft lagets förmåga i sitt fokus men som tidigare saknat tillräckligt snabba och enkla verktyg för att jobba med frågorna i vardagen. Efter tre års arbete på BETA är vi i mål med en intressant process för att jobba med företagets utveckling.

Framgångsfaktorer i vår process är:

  • Vår mätning BETA Performance Index.
  • Enkel implementering av vår mätning som skapar dialoger för utveckling i vardagen.
  • Inspireras av idrotten och lär av näringslivet.
potential

Är du nöjd med lagets prestationer och lönsamhet? BETA Team Performance och våra processer är kanske din framtida pusselbit för att nå företagets mål.

Referenser

Cinnober, Peab, EasyPark, LF m.fl. Det finns också dialoger med Private Equity branschen att använda BETA Performance Index som nyckeltal för deras äganden.

Tid

10 februari klockan 11.30-13.30

Plats

BETA Team Performance AB
Stationsgatan 6C
172 68 Sundbyberg

Anmälan och frågor

Kontakta Joakim Rosengren, Mail: joakim@beta.se, Tel: 070-583 91 76

  • Joakim Rosengren
    Joakim Rosengren Affärsutvecklare
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt
BETA Performance Index