BETA Performance Index
BETA Performance Index

Hur mycket av teamets potential får ni ut?

– Öka er prestation och lönsamhet!

BETA välkomnar dig tillsammans med andra ledare till vår lunchaktivitet den 15 september. Vi kommer att berätta om vår process BPI Performance Management där du som deltagare får möjlighet att vara delaktig och dela tankar och erfarenheter både i det stora forumet så väl som i mindre grupper.

BPI Performance Management

Medarbetarna är vår största tillgång och investering, men frågan är hur mycket av potentialen som är frigjord och var begränsningarna finns? BPI Performance Management ger dig verktygen att utveckla hela din organisations potential och öka lönsamheten. Framgångsfaktorer i vår process är:

  • Vår medarbetarundersökning BETA Performance Index som vi tagit fram tillsammans med delägaren Bengt Baron vilken resulterar i nyckeltal för företagets totalindex samt index för ledarskap, team och individ. Det visar också vad som präglar kulturen idag och vad medarbetarna vill se mer av i den framtida kulturen.
  • Enkel implementering för att sätta resultatet i spel – skapar dialoger för utveckling i vardagen.
  • Processcoacher som har stark förankring i både näringslivet och elitidrotten.
  • Medarbetardialog med spelkort.
  • BPI Flow – digital plattform för prestationsutveckling

Vår affärsidé

Med kunskap och erfarenhet från näringsliv och idrott, erbjuder BETA verktyg och lösningar för prestationsutveckling och därmed ökad lönsamhet. Vi arbetar med internationella företag som tror på framgång genom engagerade ledare och medarbetare.

Referenser

Cinnober, Peab, EasyPark, LF, ClearOn, Selecta, Office IT Partner (kedjan) m.fl. Det finns också dialoger med Private Equity branschen att använda BETA Performance Index som nyckeltal för deras äganden.

Välkommen till en inspirerande lunch!

Tid

15 september klockan 11.30-13.30

Plats

BETA Team Performance AB
Stationsgatan 6C
172 68 Sundbyberg

Frågor

Kontakta Joakim Rosengren, joakim@beta.se, 070-583 91 76

Beta lokal

Recommended Posts