Om BETA Team Performance

Vi på BETA Team Performance bygger vinnarkultur i näringslivet. Vinnarkultur för oss är att ha en stark drivkraft att utveckla sin fulla potential och med det nå sina drömmar och mål. Inspirationen hämtar vi från idrotten och vi har verktygen för att frigöra potentialen och öka engagemanget tillsammans med prestationen i ditt lag.

Att träna med oss är roligt, mätbart och skapar engagemang.

Affärer är en lagsport

På BETA hjälper vi dig att väcka tävlingsinstinkten hos medarbetarna, införa en rak kommunikation, höja lagets prestation och skapa stolthet över att tillhöra ett företag med en stark vinnarkultur.

Våra träningar fokuserar på utveckling av lag, ledarskap samt individer. Detta är grundspelet för att bygga ert företags unika vinnarkultur.

Kärnan av Team BETA består av personal på BETA, coacher, beteendevetare, idrottsprofiler och näringslivsprofiler. Men också samarbetspartners och kunder som känner en extra relation till teamet.

Team

Fakta

Hemmaarena

Stationsgatan 6C, Sundbyberg

Spelartrupp

10 spelare, se spelare

Lagledare

Lena Wallin

Meriter

Äran att få ha jobbat med och coacha ca 200 företag att bli effektivare, mer högpresterande och engagerade.

Liga

Sverige, med internationella framtidsplaner

Värdegrund

Game – SET – Match

Team BETA – Vi brinner för att hjälpa ditt företag att frigöra er fulla potential och nå era mål

Historia

Idrottens språk ger resultat

BETA grundades av Peter Wallin 1986 efter avslutad karriär som hockeyspelare i Djurgården och NHL. I början av företagets historia jobbade vi i huvudsak med event.

Under sin tid som general manager för Tre Kronor på 90-talet, blev Peter flitigt anlitad som föredragshållare och inspiratör. Det var då, på ett flyg mellan Tennesse och Los Angeles, som tanken till det som nu är BETA Team Performance kom – Hur kan idrotten vara ett mer strategiskt verktyg för näringslivet och inte bara ett inspirerande inslag?

Genom att plocka godbitarna från idrotten, som är duktiga på att få lag och stjärnor att prestera maximalt, började BETA ta fram en metodik för att utveckla vinnarkultur och högpresterande lag även inom näringslivet.

2011 klev Bengt Baron – OS guld i simning/vd Cloetta, och Erik Olsson – fd. vd Posten/styrelseordförande MQ, in som delägare. De båda har bidragit med att göra en enkel och tydlig paketering av BETAs koncept och tjänster.

Bengt och Erik har som företagsledare saknat ett bra nyckeltal i sina balance scorecards på hur väl företaget fungerar och mår. Detta resulterade i den senaste pusselbiten i BETAs erbjudande. 2012 lanserades BETA Performance Index. Ett nyckeltal som visar hur ett företag utvecklas inom de framgångsfaktorer som ligger till grunden för ett högpresterande lag.

2013 kom det lättare mätverktyget BETA Indicator. En enklare variant av BETA Performance Index som kan användas som en mer frekvent uppföljning. Ovärderliga nyckeltal för uppföljning av satta mål.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt