Partners

Ett partnerprogram där alla är vinnare

Vi hjälper våra kunder att skapa vinnande team. Dessutom hjälper vi också våra olika partners att hitta nya möjligheter och vinna nya affärer. Vi erbjuder ett beprövat och framgångsrikt koncept som med stöd från oss öppnar dörrar till nya marknader, kontakter och nätverk.

Det är lätt att komma igång som partner till BETA Team Performance. Oavsett om ni vill bli en renodlad återförsäljare, en samarbetspartner eller vara en del av vårt omfattande nätverk som en nätverkspartner. Välkommen att bli partner till BETA Team Performance. För trots allt, affärer är en lagsport!

partners_beta

Våra olika partnerprogram

BETA Performance Management Partner

Återförsäljarprogrammet där vi utbildar och certifierar dig inom vår BETA Performance Management processmetodik och verktyg. Från medarbetarundersökning och BETA Performance Index till uppföljning och digital plattform. Du får veta alla våra hemligheter.

Performance Managment partner
BETA Kompetenspartner

BETA Kompetenspartner

Samarbetsprogrammet där vi samarbetar kring gemensamma affärsmöjligheter där våra kompetenser, erbjudanden, resurser och erfarenheter kompletterar varandra. Ett program som utnyttjar möjliga synergier mellan våra olika verksamheter. Ett plus ett blir tre.

BETA Nätverkspartner

Nätverksprogrammet där vi öppnar dörrarna och välkomnar dig till vårt omfattande nätverk inom näringslivet och idrottsvärlden. Samtidigt öppnar du ditt nätverk för oss och det ömsidiga delandet skapar en win-win. Hur du utnyttjar alla nya kontakter är upp till dig men möjligheterna är oändliga. Välkommen och låt dig inspireras.

BETA Nätverkspartner
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt