Skandia Elevator

”Är det något vi har lärt oss under vår resa tillsammans med Beta så är det betydelse av att främja dialogen mellan och inom vår ledning, våra team och bland våra medarbetare”

– Jonas Larsson, Fd. vice VD Skandia Elevator.

Continue reading

ClearOn

“Vi blev tidigt imponerade av konceptet Beta kunde erbjuda. Tydliga processer och framförallt så är det mätbart. Det var några av anledningarna till att vi tidigt bestämde oss för att använda hela verktygslådan”

– Pontus Ellefsson, Fd. VD på ClearOn.

Continue reading

Siemens

”Extra viktigt att träna nu i denna föränderliga värld. Alla ställer nu om till digitala processer vilket kräver nytt tänk, nya arbetssätt och framför allt TRUST”

– Mats Friberg, VD Siemens Industry Software i Norden

Continue reading

Kronfågel

”Ledarskapet är avgörande för att lyckas utveckla en stark vinnarkultur”

– Mats Hedlund, Fd. VD på Kronfågel

Continue reading

Agria

”Jag brinner verkligen för att skapa högpresterande lag – allt handlar om företagskultur. Jag hörde talas om Beta för några år sedan och blev nyfiken. Sedan dess har vi haft en fantastisk utveckling”

– Patrik Olsson, Affärsområdeschef Agria

Continue reading

Intersport

”Det gäller att aktivt varje dag jobba med företagets värdegrund och i det arbetet är processen Beta erbjuder helt otrolig. Den är riktigt, riktigt bra. De som hjälpt oss är väldigt duktiga i sina olika roller. Att sedan metodiken låter oss göra jämförelser med idrottslivet är ett fantastiskt mervärde”

– Marcus Wibergh, Fd. VD Intersport

Continue reading

Peab Byggservice

”Vi har jobbat med Beta sedan hösten 2014. De har verkligen riktigt bra lösningar som passar oss, och vi fungerar väldigt bra tillsammans.”

– Per Hylén, Fd. VD Peab Byggservice

Continue reading