Agria djurförsäkringar

“Jag hörde talas om BETA Team Performance för några år sedan och blev nyfiken. Sedan dess har vi haft en fantastisk utveckling.”

Agria Djurförsäkring erbjuder Sveriges djur, deras ägare samt Sveriges växtodlare flexibla försäkringslösningar. Företaget är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och gruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkringar.

Patrik Olsson är chef på affärsområdet Sällskapsdjur som försäkrar hund, katt och övriga sällskapsdjur.

Patrik har samarbetat med BETA Team Performance i över 6 år. Ett samarbete som dagligen engagerar 12 regionchefer samt 200 andra medarbetare på företaget runtom i Sverige.

-Jag brinner verkligen för att skapa högpresterande lag, berättar Patrik. -Allt handlar om företagskultur, fortsätter Patrik. Jag hörde talas om BETA Team Performance för några år sedan och blev nyfiken. Sedan dess har vi haft en fantastisk utveckling.

Tillsammans med Agria har BETA utvecklat ett rullande aktivitetsschema med fokusområden där såväl Peter Wallin som Peo Hartman från BETA genomför olika aktiviteter på individ-, team- och ledningsnivå. Under 2018 ligger fokus på att utveckla effektiviteten på teamnivå.

-Peter och Peo kompletterar varandra alldeles perfekt, det är verkligen en bra mix för oss. Peter jobbar med vårt ”raka ledarskap” medan Peo arbetar nära våra regionchefer kring frågor om våra ”mjuka värden”.

Samarbetet med BETA har även påverkat Patriks personliga sätt att arbeta.

-Mitt personliga ledarskap har utvecklats under dessa år tillsammans med BETA. Det är väldigt nyttigt att ha en extern partner som man litar på och som kontinuerligt utmanar det egna ledarskapet. Det är spännande att ha någon att stångas med som, tack vare deras erfarenhet och omfattande nätverk, kan dela med sig av ”best practices”.

-Jag söker alltid långa samarbeten där man tillsammans utvecklas och kontinuerligt hittar nya perspektiv, vinklar och lösningar. BETA förstår verkligen vår affärsidé, våra interna ambitioner och hur vi vill göra affärer. Detta är ett samarbete som verkligen bidragit till vårt företags utveckling de senaste åren, det har varit en stor fördel för oss, säger Patrik Olsson.

Agria djurförsäkringar
Agria djurförsäkringar

Related Works