Skip to content

Medarbetarundersökningen som har fokus på er utveckling

Vi erbjuder marknadens mest utvecklingsorienterade mätning och en unik process att implementera resultatet.

Vi mäter beteenden hos ledare, team och individ. Vi mäter kulturen i hela organisationen och engagemanget hos medarbetarna.

 

1
Hemsida mockup (startsida)

Därför ska du välja Beta

Skapar förändringsbara resultat

Vi mäter sånt vi kan förändra och som blir påtagligt när det väl förändras.

Implementerar & aktiverar

Vi har en unik implementationsprocess för att aktivera resultatet och skapa utveckling.

En personlig tränare

Vi jobbar nära er, lyssnar till behov och är med under processen för att hjälpa er mot ert mål.

Testa vår medarbetarundersökning

Testa vår medarbetarundersökning med ditt team och få värdefulla insikter helt konstnadsfritt.

Intresserad? Kontakta oss om du vill veta mera

FAQ

Vi mäter företag i alla storlekar. Vårt mimimum för att ta ut ett resultat på ett team är 4 medarbetare i teamet. 

Våra rekommendationer är att BPI Base (vår grundmätning) görs ca 1-2 gånger om året. Däremellan brukar vi föreslå att man mäter BPI Indicator för att hålla lite koll på vad som händer i organisationen mellan de stora mätningarna. Alternativt kan man mäta BPI Focus, där ni själva väljer ut era fokusområden baserat på er BPI Base mätning och vad ni tillsammans kommer fram till genom Implementeringen. 

För oss handlar det inte så mycket om vilka frågor man ställer utan varför man ställer dem. Våra frågor handlar om beteenden och kultur av den anledningen att det är faktorer som är förändringsbara. För oss är svaret på varför självklart – för att skapa utveckling. 

För oss är det viktigt att resultatet är aktuellt och speglar företagets nuläge i realtid. Från det att mätningen skickas ut, till att ni har resultatet med analys och rekommendationer i handen, tar det oss max 21 dagar. Resultatet presenteras i form av en one-pager och med hjälp av våra kunniga coacher får ni en gedigen analys och rekommendationer för vart ni ska börja arbeta. 

Så svaret är: Med Betas hjälp😉

Resultaten kommer i form av en one-pager med tydliga färger och skalor för att det ska bli så enkelt som möjligt att tolka resultatet. För att sedan agera på resultatet så har vi en fantastisk Implementeringsprocess med konkreta verktyg för att arbeta med det ni vill och behöver utveckla. 

Kontakta oss