Skip to content

Träningsprogram

Vi mäter - Sen tränar vi!

Det man vill bli bättre på behöver man också träna på. Hur kommer det sig att vi då inte pratar om träning inom näringslivet?

Det kan vara så enkelt att vi inte har formerna för det – Därför har vi skapat en mängd träningsprogram kopplade till mätningarnas alla faktorer.

Vilket träningsprogram passar er?

Vilket träningsprogram passar er?

Är du osäker på vad ni behöver träna på?

Med hjälp av vår medarbetarundesökning får ni lättare koll på vad det är ni behöver jobba med.

Om ni har era aningar men är osäkra på vart ni ska börja jobba, så rekommenderar vi att börja med en medarbetarundersökning för att få koll på ert nuläge. I mätningen kan ni tydligt se vilka styrkor och svagheter som finns och vart de befinner sig. Det gör arbetet lättare och sannolikheten större att ni träffar rätt direkt. 

Vi gör det på idrottens vis

Det som gör oss unika på många sätt är att hela vårt koncept bygger på en kombination av det bästa från näringslivet och idrotten.

Våra träningsprogram är i mångt och mycket uppbyggda utifrån erfarenheter, inspiration och energi från idrotten. Det är även något vi tar med oss i våra leveranser. 

Med hjälp av vårt stora nätverk idrottsprofiler ser vi till att ni lämnar träningsdagarna energifyllda, engagerade och inspirerade. 

Intresserad? Kontakta oss om du vill veta mera

FAQ

För att ta reda på vilket träningsprogram som passar er och era behov så rekommenderar vi alltid att ni börjar med en mätning. Läs mer om vilken mätning som passar er här.

Vi brukar prata om heldagar eller halvdagar. Men när vi sätter upp träningsprogram så gör vi det utifrån era önskemål och behov, vilket innebär att det kan ingå flera träningsdagar på ett program.

Absolut! Vi har en massa kunskap att tillgå inom företaget och kan med största sannolikhet hjälpa er med diverse olika saker som ni inte hittar här på hemsidan. Om vi mot förmodan inte själva skulle ha kunskaperna hos gänget här på Beta så har vi ett fantastiskt kompetent gäng partners vi samarbetar med. 

Evolve är vårt digitala träningsverktyg. Det är en plattform där ni mellan era fysiska träningar kan gå in och jobba med olika delar av programmen digitalt.  

Kontakta oss