Skip to content

Individ

Hur kan dina personliga mål lyfta företagets mål?

Att veta sina drivkrafter är en sak, att nyttja dem är en annan.

En av de tre viktigaste motivationsfaktorerna för människan är att lyckas. Att koppla företagets mål till mina egna personliga mål gör att jag ökar tillfällena att lyckas.

Det personliga ledarskapet syftar till att individen ska öka sitt egna ansvar för sin utveckling och företagets och samtidigt förflyttas från jag måste till jag vill.

Varför tränar vi?

Vi arbetar med att utveckla individer för att hjälpa dem nå sin fulla potential både i sitt personliga och professionella liv. Vi tror starkt på kraften av personligt ledarskap och hur det kan leda till ökad effektivitet och framgång.

När de personliga och professionella målen kopplas ihop så ökar det chansen för individer att uppleva ökad motivation, prestation och framgång i sitt arbete.

Hur tränar vi?

Vårt individprogram fokuserar på flera centrala områden. Däribland självkännedom, vilja, styrkor, effektivitet, fysiologi, mental styrka, relationer etc.

Vi hjälper individer förstå och identifiera sitt inre driv, upptäcka sina egna styrkor och introducerar metoder för att omvandla mål och ambitioner till praktiska handlingar. Vi fokuserar också på hur man upprätthåller en balanserad livsstil och hanterar relationer.

Hur sätter vi igång?

Medarbetarundersökning

Vi rekommenderar att man börjar med en medarbetarundersökning för att få koll på vart ni ska börja jobba. 

I mätningen kan ni tydligt se vilka styrkor och svagheter som finns och vart de befinner sig. Det gör arbetet lättare och sannolikheten större att ni träffar rätt direkt. 

Boka ett möte

Om ni redan har koll på vad ni behöver jobba med så är det bara att boka upp ett möte med oss så att vi kan förstå hur vi på bästa sätt kan hjälpa just ert företag. 

Vilket träningsprogram passar er?

Intresserad? Kontakta oss om du vill veta mera

FAQ

Svar

Kontakta oss