Skip to content

PepWalk

Vad händer när vi tar med oss kontoret ut i naturen?

Att få jobba ute i solsken och gröna skogar samtidigt som du får röra på dig kan redan där låta attraktivt, men fördelarna slutar inte där.

På våra PepWalks tar vi av oss kostymen och går ut i en avslappnad miljö där vi tillsammans får tillfälle att reflektera, lära känna varandra och bygga laget på ett mer personligt plan.

Vi gör detta samtidigt som vi jobbar på att utveckla vårt arbete på kontoret.

Varför tränar vi?

PepWalk är utformat för att ta ert arbete ut i en ny miljö och därigenom skapa en mer avslappnad och personlig atmosfär. Samtidigt som ni får ta del av fördelarna med att röra på sig.

Det tillåter er att reflektera, stärka relationer och samtidigt arbeta med utveckling i en unik arbetsmiljö som förenar produktivitet med en avslappnad och trivsam känsla.

Hur tränar vi?

Tillsammans beger vi oss ut på en planerad promenadsträcka där vi, medan vi går, arbetar med uppgifter i det digitala verktyget Evolve.

Vi grillar korv eller annan enkel mat och fokuserar på att ha kul samtidigt som vi aktiverar både kropp och knopp.

Hur sätter vi igång?

Medarbetarundersökning

Vi rekommenderar att man börjar med en medarbetarundersökning för att få koll på vart ni ska börja jobba. 

I mätningen kan ni tydligt se vilka styrkor och svagheter som finns och vart de befinner sig. Det gör arbetet lättare och sannolikheten större att ni träffar rätt direkt. 

Boka ett möte

Om ni redan har koll på vad ni behöver jobba med så är det bara att boka upp ett möte med oss så att vi kan förstå hur vi på bästa sätt kan hjälpa just ert företag. 

Vilket träningsprogram passar er?

Vilket träningsprogram passar er?

Intresserad? Kontakta oss om du vill veta mera

FAQ

Svar

Kontakta oss