Vill ni bli Partner till ett vinnande lag?

 i Nyheter, Samarbeten
Partner

BETA Team Performance har under ett antal år utvecklat vinnarkulturer inom näringslivet. Vi har tillsammans med vår delägare Bengt Baron tagit fram ett väldigt framgångsrikt verktyg för att mäta företags prestationsmiljö vilket visat sig ha en tydlig påverkan på nyckeltal såsom lönsamhet, produktivitet m.m..

2014 lanserade vi vår mätning BETA Performance Index som är baserad på studier inom högpresterande team både inom näringslivet och idrotten.

Vårt unika och vetenskapligt baserade mätverktyg, BETA Performance Index, visar på ett snabbt, klart och tydligt sätt prestationsmiljön och engagemanget i företagens organisation. Vi har en hög kundnöjdhet och framgångsrika samarbeten med bl.a. PEAB, Di Luca, Wasa Kredit och EasyPark.

Nu vill vi knyta upp ett antal partners som inte har en liknande mätning i sitt erbjudande och är intresserad av detta för ett ”win-win” samarbete. Förutom mätningen finns en tydlig process för ett kontinuerligt utvecklingsarbete inom organisationen.

Låter detta intressant så titta gärna på ett litet utdrag av vår medarbetarundersökning (BETA Performance Index) och vill ni veta mer kan ni kontakta Joakim Rosengren, Affärsutvecklare, på 070-583 91 76 eller joakim@beta.se.

Fördelar med BETA Performance Index (BPI):

  • Den är snabb, enkel och tydlig till skillnad från traditionella NMI-mätningar. Det tar 21 dagar efter att mätningen stängts tills resultat kan presenteras och man kan dessutom använda den som ett komplement till företagens egna NMI:er vilket flera av våra kunder gör.
  • Den mäter förutom ledarskapet och teamens prestationer även det individuella ledarskapet, d.v.s. hur bra är individerna på att leda sig själva.
  • Den visar tydligt hur stor del av företagets potential som nyttjas och vilka begränsningar som kan finnas.
Nya inlägg
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande/mail så återkommer vi så fort som möjligt.

Inte läsbar? Byt text. captcha txt
Easy ParkCinnober